Borsa İstanbul H. Reşat Balyen Anadolu Lisesi

Telefon : 0 (412) 711 2120
Belgegeçer : 0 412 711 2171
WEB https://imkbresatbalyenal.meb.k12.tr
Adres : YÜKSEK MAH. 1145 SK. IMKB H.RESAT BALYEN ANADOLU LISESI BLOK NO: 1 SİLVAN / DİYARBAKIR
VİZYON : Bilimsel çalışma, araştırma ve yayınlarını çağdaş dünyanın kabul ettiği bilim insanlarının rehberliğinde gerçekleştirilecek eğitim-öğretimle; Ülkesi ve insanlık için yapması gerekenler konusunda fikri yapısı şekillenmiş; Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, laik, demokrat ve erdemli bir birey olmanın ancak sevgi ve hoşgörü dolu bir yürekle mümkün olabileceğine inanmış; Milletimizin ve insanlığın geleceğe güvenle bakmalarını mümkün kılacak bilgi, beceri, heyecan ve iradeyle donatılmış; Atatürk ilke ve inkılapları ışığında Türk toplumunun değerlerini tanıyan ve tanıtan bireyler yetiştirmek ve; Öğrencileri ile birlikte İMKB H.M. Reşat BALYEN Anadolu Liseli olmanın gururunu çalışanlarında da yaratmak ve yaşatmak.
MİSYON : Dünya standartlarında gerçekleştirdiği Eğitim-Öğretim, araştırma ve uygulamalarıyla insanlığa sunduğu hizmetlerinin garantisini kendi adında taşıyan ve bu hizmetlerin toplumsal refaha dönüştürülmesinde öncülük eden; öğrencisi, çalışanı, bilim ve sanat dünyası için sürekli cazibe merkezi olan bir okul…
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:00-16:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer(Kömür)
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım şehiriçi dolmuşlar ile sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :